Informatie

Beste energiedrank

Wat is nu de beste energiedrank? Veel consumenten vragen zich dit af. Maar waar wordt er eigenlijk opgelet bij het bepalen van de beste energy drink?

Smaak

Het belangrijkste punt om op te letten bij het bepalen van de beste energy drink is natuurlijk de smaak. Over het algemeen smaken alle energy drinks nagenoeg hetzelfde, maar toch kunnen sommige consumenten een verschil proeven. Dat zijn dan voornamelijk de consumenten die elke dag een of meerdere blikjes energy drink drinken. Zij proeven wel degelijk het verschil tussen verschillende merken. Het ene energiedrankje is bijvoorbeeld zoeter dan de andere.

Merk

Het bepalen van het beste energiedrankje wordt tevens gebaseerd op het merk. Vaak vinden consumenten een energy drink van een A-merk beter of lekkerder dan een eigen merk. Het zegt echter niet dat een energiedrankje van een A-merk ook echt van betere kwaliteit is. Of het lekkerder is dan een eigen merk, hangt vooral van je eigen smaak af. Naast het merk is een goede prijs-kwaliteitverhouding van belang.