FAQ

Waar is Cannabis Energy Drink verkrijgbaar?

Cannabis Energy Drink is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, België, Duitsland, Zwitserland en Bulgarije. Cannabis Energy Drink zal binnenkort ook beschikbaar zijn in Mexico, Canada, Afrika en Azië.

Waar wordt Cannabis Energy Drink gemaakt?

In Oostenrijk. Er zijn drie plaatsen ter wereld waar goede energie drink wordt gemaakt en Oostenrijk is er daar een van, net zoals Nederland trouwens. Overigens verschillen de ingrediënten van de verschillende energy drinks of power drinks niet of nauwelijks van elkaar, althans bij de kwalitatief goede producten.

Krijg je van Cannabis Energy Drink een oppepper?

Zeer beslist. Het is een energie drink die onder meer cafeïne, taurine en suikers bevat. Cannabis Energy Drink bevat bovendien Hennep extract, dat je net een beetje extra geeft... En het smaakt bovendien voortreffelijk.

Hoe chemisch is Cannabis Energy Drink?

Cannabis Energy Drink bevat voornamelijk natuurlijke ingrediënten zoals onder andere Hennep extract. Er is geen energie drank die dat heeft. Soms wordt wel Guarana of Ginseng toegevoegd Onderling lijken energie drinks of power drink niet veel van elkaar te verschillen. Maar bij energy drink betekent een klein beetje verschil een wereld van verschil. Natuurlijke ingrediënten zorgen voor een lekkere smaak.

Wat doet Cannabis met jou?

Cannabis in Cannabis Energy Drink doet niets nadeligs met jou. Het is het element THC (Tetrahydrocannabinol) dat verantwoordelijk is voor de hallucinerende effecten. Cannabis is een andere naam voor hennep, dat naar verluidt een van de oudste gecultiveerde gewassen in de wereld is.

Is cannabis goed voor je?

Cannabis dat niet met pesticiden is behandeld en zonder het bestanddeel THC, bevat belangrijke vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een gezond leven. Hennepolie bevat 57% linoolzuur en 19% linoleenzuur. Dat is precies de verhouding die artsen adviseren voor een gezond dieet. Het helpt onder meer bij het bestrijden van maatschappelijke problemen zoals obesitas, diabetes, hoge cholesterol en hoge bloeddruk. Cannabis Energy Drink bevat geen thc of andere psychoactieve stoffen. Overigens zijn linoolzuur en linoleenzuur stoffen die je niet van jezelf hebt, maar die je moet binnenkrijgen door het te eten of te drinken.

Is Cannabis Energy Drink drugs?

Beslist niet. Zou je de Latijnse naam Cannabis sativa vertalen dan staat er zoiets als "nuttige hennep." De verwarring (en bezorgdheid) is te wijten aan dat hennep zaden / olie afkomstig zijn van Cannabis sativa, die ten onrechte wordt gekoppeld aan Marijuana. Marijuana bevat grote hoeveelheden THC. De hoeveelheden THC in hennep zijn zo klein dat ze als verwaarloosbaar mogen worden beschouwd.

Is Cannabis Energy Drink legaal?

Ja. Om te voldoen aan de eisen die worden gesteld om hennepolie en andere hennepproducten commercieel te exploiteren, is er regelgeving en eisen van de overheid. Zo mogen dergelijke producten maximaal 10ppm THC bevatten. Dat is extreem weinig en niet detecteerbaar. Hoewel de Drug Enforcement Administration (DEA) heeft aangekondigd een wereldwijd verbod op de verkoop van alle voedingsmiddelen op basis van hennep en oliën in 2001, werd deze beslissing teruggedraaid in 2004, na een succesvol beroep op het negende US Circuit Court of Appeals in San Francisco , CA.