Informatie

Energy drink test

Omdat er diverse varianten energy drink zijn, hebben vele jongeren getest of zij het verschil kunnen proeven tussen bijvoorbeeld een eigen merk of A-merk. Want zou er echt zo een groot verschil zijn tussen de kwaliteit van de goedkope en de wat duurdere merken?

De test

Stel, dat je al een paar maanden lang elke dag een blikje energiedrank drinkt van 1 bepaald merk. Bij een energy drink test word je geblinddoekt, zodat je de verschillende merken niet kan zien. Er worden ongeveer 8 blikjes energy drink op een rij gezet en daar zit jouw favoriet natuurlijk ook bij. Van elk merk neem je een slok en vervolgens bepaal je welke je het lekkerste vond. Ook bepaal je van welk blikje je dacht dat jouw favoriet was. Denk je dat je jouw favoriet het lekkerste vond? Test het uit en komt erachter!

Proef je het verschil?

In veel gevallen proef je het verschil tussen de diverse merken eigenlijk helemaal niet. In de meeste energy drinks zitten namelijk bijna altijd dezelfde ingrediƫnten. Uiteraard zijn er uitzonderingen, want met bepaalde merken proef je het verschil wel degelijk. Een voorbeeld daarvan is een blikje cannabis energy drink wat wel het verschil maakt.